fbpx

Airco – informatie

Het team van TT Elektro plaatst al jarenlang toestellen van Fujitsu bij particulieren en professionelen, we zijn dan ook gecertifieerd gold partner. Fujitsu is ons huismerk, staat voor kwaliteit en geeft 5 jaar garantie op haar toestellen mits tweejaarlijks preventief onderhoud.
Daarnaast plaatsen wij ook toestellen van LG en Mitsubishi.

Geniet van een airco-installatie die kan verwarmen en koelen
én die je kan bedienen van op je smartphone.

Airco in de slaapkamer, je thuiswerkruimte, op een verdieping of in de hele woning. We zoeken samen naar de beste oplossing, rekening houdend met het nodige koelvermogen in functie van de ligging en isolatie van uw woning.

TT-Elektro staat voor kwaliteit en service.
Gaat jouw voorkeur niet uit naar een standaardopstelling met plaatsing op je buitengevel? Geen probleem, we houden rekening met de uitstraling van je woning en gebruiken aangepaste materialen.

  • De buitenunit kan op de grond geplaatst worden, de bekabeling werken we dan weg in een extra regenafvoerbuis.
  • Ook een plaatsing op een plat dak behoort tot de opties.
  • De plaatsing van de buitenunit liever wat verder in de tuin? Ook dat kan, zelfs als we hiervoor een enkele klinkers moeten wegnemen. We plaatsen alles zorgvuldig terug, we gaan immers voor een totaalafwerking.

Laat je alvast overtuigen door foto’s van enkele van onze realisaties of contacteer ons voor meer informatie info@tt-elektro.be of 016/ 19 74 20

Voor meer informatie kunt u bij ons terecht

© TT-Elektro · Donkstraat 5, 2230 Ramsel, Herselt · info@tt-elektro.be · 0496/55.15.30