fbpx

Wie zijn wij

Het TT- Elektro team

TT-Elektro is misschien relatief nieuw als naam, maar we bestaan uit een groep mensen die allen meerdere jaren ervaring hebben in de installatie van elektriciteit. Ook onderhoud en herstellingen aan productiemachines in een industriële omgeving gaan we niet uit de weg.

Wat doen wij

Naast conformiteitswerken, bouwen van algemene laagspanningsborden en verlichtingen in bedrijfshallen, kantoren, showrooms doen wij ook de aansluiting van machines. Verder kan u op ons rekenen voor het onderhoud en herstellingen.

Ook voor bedrijfsautomatisatie kan u op onze diensten rekenen. Zo nemen wij onder andere de troubleshooting en optimalisaties van uw machinepark voor onze rekening. Plaatsen van frequentie sturingen op pompen – ventilatoren teneinde de nodige energiebesparingen te verwezenlijken is voor ons vertrouwde materie, dit vanaf het ontwerp tot de in dienst name.

Tenslotte doen wij ook bekabelingswerken van machines en procesinstallaties. Bekabelen van frequentiesturingen, debietmeters, temperatuurmetingen behoren tot onze vaardigheden.

© TT-Elektro · Donkstraat 5, 2230 Ramsel, Herselt · info@tt-elektro.be · 0496/55.15.30